Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 mei 2024

Heel goed verblijft.
wel lange enquete :-)

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: M. van Beek
Datum: 07 mei 2024

Heerlijk! Echt genieten met het gezin van de zon, de zee en het strand! En dat voor deze prijs! Voor ons een reden om volgend jaar weer te komen!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 mei 2024

Heerlijk ontspannen weekend op een mooi autovrij park. Leuke gezellige huisjes met alles wat je nodig hebt.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Henrike
Datum: 06 mei 2024

Prettige receptie

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Dave Brandenburg
Datum: 06 mei 2024

Fijn, rustig park. Mooie ruime lodges.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Ivette
Datum: 06 mei 2024

Erg fijn, rustig park. Heerlijk in de hangmat gelegen in de zon. Fijn dat de buitenmeubels zo goed afgedekt kunnen worden. We misten wel een gordijntje voor het keukenraam, maar als dat alles is dan heb je niets te klagen! We komen graag in Callantsoog en kiezen steeds een ander park, maar komen hier zeker nog eens terug.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 mei 2024

Hebben een heerlijk verblijf gehad, huisjes zijn mooi en schoon.
Jammer dat we weinig tot geen faciliteiten zijn.
B.V. een zwembad en terras

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 mei 2024

Ik heb genoten, vriendelijke medewerkers en een heerlijk huisje.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.