Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 mei 2024

Mooie locatie, leuk ingerichte huisjes, goede beachvibe!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 mei 2024

Was een fijne midweek in een mooi en comfortabel huisje op een ietwat saai park.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Caroline
Datum: 10 mei 2024

Als je rust en ruimte zoekt ben je op Roompot Callantsoog op het juiste adres.
Je kan de gezellige drukte opzoeken, of genieten vh uitzicht op het landschap......


ps: wij miste een kapstok plek in huis.
Dit zou goed gecreëerd kunnen worden bij de koelkast vlakbij de wc
Wij zaten in huisje 46.
Dit zou een goede plek kunnen zijn voor haakjes aan de muur.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Frans F.
Datum: 10 mei 2024

Top verblijf in huisje met aanpassingen voor mindervaliden, aan alles is gedacht, iets wat we niet vaak zien bij dit soort huisjes. Woning is ook echt rolstoeltoegankelijk. Verlichting woonkamer is wat beperkt, misten een lamp boven de eettafel. En in badkamers zou een klein nachtlampje ook wenselijk zijn. Verder zou bij de uitrit aan de Abbestederweg iets aan zichtbaarheid gedaan moeten worden zowel voor verkeer op die weg als voor de auto’s die het park verlaten. De huidige situatie gaat zeker een keer voor een ongeluk zorgen.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 mei 2024

We hebben genoten!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 mei 2024

Heel goed verblijft.
wel lange enquete :-)

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: M. van Beek
Datum: 07 mei 2024

Heerlijk! Echt genieten met het gezin van de zon, de zee en het strand! En dat voor deze prijs! Voor ons een reden om volgend jaar weer te komen!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 mei 2024

Heerlijk ontspannen weekend op een mooi autovrij park. Leuke gezellige huisjes met alles wat je nodig hebt.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Henrike
Datum: 06 mei 2024

Prettige receptie

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.