Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Roompot Callantsoog scoort gemiddeld een 9,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1.326 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    9.1
  • Gastvrijheid
    9.5
  • Kindvriendelijkheid
    8.9
  • Onderhoud
    8.8
  • Schoonmaak
    8.5
  • Service point
    9.4
  • Vakantieverblijf
    8.8

Bekijk 1.326 reviews

Naam: Esther Teigelkamp
Datum: 12 juli 2024

We komen op veel parken van roompot , ik moet zeggen als je met zen 2 tjes gaat en je houdt van veel wandelen en fietsen is het super ook huisjes best leuk. Alleen kwa voorzieningen zoals café en ook voor de kinderen moet je minimaal 10 minuten rijden naar andere camping. Met kids zou ik niet terug gaan maar opzich wel met zen 1 tjes.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    3
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024

Top verblijf gehad ... voor herhaling vatbaar

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Coen
Datum: 10 juli 2024

👍

rating-pie
Naam: Sonja
Datum: 08 juli 2024

Mooi huisje , maar niet proper

Het huisje was niet proper in het bed van de bedstee waar onze kleindochter wou slapen lagen haren van iemand in het bed. Ook de vloer had zeker geen water gezien . Was gewoon gestofzuigd. Dit zorgde ervoor dat we eerst toch wat poetswerk hebben gedaan . Gelukkig hadden we zelf een stofzuiger bij en een dweil voor de vloer .

rating-pie
Naam: Arjan Snijders
Datum: 08 juli 2024

Medewerkers zijn vriendelijk en helpen je gelijk.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Corine Akkerman
Datum: 08 juli 2024

Super fijn park, schoon, goed onderhouden en ziet er goed uit.
Personeel is mega vriendelijk en duidelijk. Ivm het extra langer boeken van een weekend, Zijn we overgegaan naar Roompot. Alleen moesten we van 10:00-16:00 iets verzinnen voor de koffers en eten. Even daar heen geweest en het kon daar blijven, werden zelf gebeld toen ons huisje klaar was en konden er dus eerder in. Lieve mensen die meedenken.
Huisjes zijn mooi, nieuw en modern.
Omgeving is super. Alles is ook hond vriendelijk, wat voor mijn viervoeter heel fijn was.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Anja Vermeeren
Datum: 08 juli 2024

Fijn en schoon huisje en fijn dat alles al inclusief is qua beddengoed en handdoeken.
Wat jammer was is dat wij erg slecht weer hadden en je je vieze schoenen meteen in de huiskamer moest zetten,jammer dat je die niet buiten onder of in een kastje kwijt kunt.
Verder was alles prima en wij vonden de kassen erg leuk en de bakken met kruiden.
En heel handig dat er karren waren voor je bagage,van en naar het huisje te brengen

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 juli 2024

Hele leuke huisjes, mooie omgeving
Horeca misten we een beetje
Maar hoe het werd uitgelegd is er begrip voor

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Tanya
Datum: 08 juli 2024

I celebrated my anniversary, and it wasnt surpassed. Everything is clean, cozy, comfortable. I want to come back again and again. Thank you for your hospitality and a wonderful stay. I will certainly come to you on vacation

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 juli 2024

Verblijf

Mooi park, rustig gelegen, veel groen, netjes onderhouden buiten. Leuk speelterrein voor de kindjes. Vlakbij het strand. Heel vriendelijke mensen aan de receptie. Jammer genoeg was ons huisje bij aankomst niet proper. Veel hondenhaar, veel vliegenuitwerpselen op het meubilair. Jammer dat sommige mensen met honden hun dier op de zetel en dergelijke laten zitten. Dit is echt niet hygiënisch. Er werd opnieuw gepoetst, dankjewel hiervoor, maar je zag dat het haar niet weg te krijgen was uit de zetel bijvoorbeeld.

rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.